Petek ToursPetek Tours
Forgot password?

Bračna putovanja

kolocep
7.700,00HRK

ROMANTIKA U SJENI BOROVA – MEDENI MJESEC NA KOLOČEPU


Dvokrevetne sobe - Double Standard Room –suvremeno opremljene sobe , pružaju gostima vrhunsku ugodu. Smještene su u vilama koje gledaju na plažu i bazen. Savršene su da provedete nezaboravne trenutke sa svojom ljubavi. Sobe imaju balkon/ terasu, klimatizirane su, opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, kuhalom za kavu odnosno čaj, kupaonicom sa kišnim tušem,sušilom za kosu i vrhunskom kozmetikom na biljnoj bazi. Wi-Fi je besplatan. Tip usluge je „All Inclusive“ što uključuje sve obroke, piće , kao i sve takse i doplate.

vrsar
3.420,00HRK

NEZABORAVNA ISTRA – MEDENI MJESEC U VRSARU


Hotel Pineta*** smješten je na brežuljku u neposrednoj blizini plaže, gradske rive i središta Vrsara, u borovoj šumi - parku. Prilagođen je cjelogodišnjem poslovanju: svi hotelski prostori imaju klimatizaciju i grijanje, a na raspolaganju je i internetski kutak, WIFI bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela.

trogir
3.560,00HRK

DALMACIJA U MOM OKU – MEDENI MJESEC U TROGIRU


Hotel Medena***, Seget Donji, okružen je prekrasnom borovom šumom, 2 km udaljen od Segeta a 4 km od Trogira. Prekrasnom šetnicom uz more možete od hotela Medena prošetati do centra Segeta. Hotel je prilagođen cjelogodišnjem poslovanju, svi prostori imaju i klimatizaciju i grijanje. Doručak i večera poslužuju se kao bogati hladno-topli buffet stol. Plaža je djelomično betonirana, stjenovita i šljunčana.

lovran
2.700,00HRK

MEDENI MJESEC IZ SNOVA U LOVRANU


Hotel Park Lovran je izgrađen još 1915. godine te je kompletno renoviran 2005. godine kada je ponovo otvorio svoja vrata kao novi hotel sa 4* (zvjezdice). Hotel se nalazi u Lovranu, odmah uz stari grad te samo cca. 50 m od mora i poznate šetnice/promenade «LUNGO MARE» koja spaja Lovran i Opatiju. Bilo da ste na odmoru ili na poslovnom putovanju na Kvarneru, naša je misija da svojim gostima omogućimo odličan spoj usluge i komfora.

opatija
3.705,00HRK

MEDENI MJESEC ROMANTIČNA OPATIJA


Hotel Agava **** smješten je u posebnom ambijentu prekrasne povijesne vile u neposrednoj blizini parka Angiolina s predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Boravak u ovom hotelu pružit će svakom novopečenom bračnom paru posebnu romantiku.