Petek ToursPetek Tours
Forgot password?

ROMANTIKA U SJENI BOROVA – MEDENI MJESEC NA KOLOČEPU

kolocep

ROMANTIKA U SJENI BOROVA – MEDENI MJESEC NA KOLOČEPU
Boravak za 2 osobe, na bazi 7 dana / 6 noćenja u dvokrevetnoj sobi - već od 7.700,00 kn

Otok Koločep je slikoviti jadranski otok, u dubrovačkoj otočnoj skupini (Elafitski otoci) a mještani ga još nazivaju i Kalamota. Površine je 2,35 km2. Udaljen je samo 5 km od dubrovačke luke Gruž, s kojom ga povezuje desetak redovnih brodskih linija dnevno. Na otoku su dva naselja, smještena u dvije najveće uvale na otoku: Gornje Čelo i Donje Čelo koje povezuje vijugavo šetalište dugo 3km. Sa istoka i zapada otok je pokriven gustom borovom šumom čije se grane spuštaju do same površine mora. Jedan je od najrazvedenijih otoka na Jadranu s brojnim skrivenim uvalama a tu se nalazi i Plava spilja u koju se ulazi plivajući. Čisto more obiluje ribom i školjkama. Za razliku od većine drugih jadranskih otoka, Koločep je bogat plodnom zemljom i vodom, te je prepun raznovrsnog raslinja i visokog drveća. Već i prvi susret s otokom Koločep vas ne može ostaviti ravnodušnim. Bit ćete opijeni mirom, mirisom mediteranskih biljaka i intenzivnosti boja Jadrana.
Plaže su pješčane  i šljunčane. Dok boravite na Koločepu, obavezno otiđite na krstarenje kroz Elafite na brodu „Karaka“ i posjetite Plavu špilju. U lokalnim delicijama kao što su dalmatinski pršut i sir, jela od divljači, pečena divlja patka, sir iz ulja, zelena manestra i razni riblji specijaliteti možete uživati u konobi „Škerac“ i konobi“ konobi „Stari Miri“. Ne propustite posjetiti Dubrovnik  i Cavtat.

Cavtat je grad predivnih palača, ljetnikovaca, hotela i plaža. Njegove šetnice duge su 7 km kroz gustu borovu šumu,a u bogatoj turističkoj ponudi, svi mogu naći ponešto za sebe. Dvije povijesne znamenitosti koje krase ovaj grad su mauzolej obitelji Račić i knežev dvor.

Dubrovnik – grad jedinstvene i svjetski poznate kulturne baštine i ljepote. U UNESCO-v popis svjetske baštine upisan je kao jedan od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Ne propustite posjetiti gradske zidine, tvrđavu Minčeta, kulu Sv. Luke, tvrđavu Bokor, tvrđavu Lovrijenac, tvrđavu Revelin, knežev dvor, Onofrijeve fontane, palaču Sponza, dubrovačku katedralu, crkvu Sv. Vlaha, franjevački samostan, memorijalna kuća Ronalda Browna, etnografski muzej Rupe, Orlandov stup, gradski zvonik i mnoge druge znamenitosti .

Sensimar Kalamota Island Resort, hotel namijenjen samo odraslim gostima, smješten je u uvali Donje Čelo na Koločepu, na samoj obali, nedaleko sela i lučice Donje Čelo. Osoblje će se pobrinuti da svakom posjetitelju stvori romantični, nezaboravni ugođaj. Hotel je potpuno renoviran 2014.godine, okružen borovom šumom i prekrasnom prirodom. Ima 144 sobe, a pruža all-inclusive uslugu. Restorani i barovi u hotelu nude nezaboravnu kombinaciju lokalnih namirnica i internacionalne kuhinje kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, Gostima su na raspolaganju : Glavni restoran Zaton, Al Fresco Restaurant, Culinarium À la Carte Restaurant, Coffee Terrace, Mojito Bar, The 4 Elements Beach Lounge, Moon Snack Bar i Poolside Snack Bar.

U la Vita Spa zoni gosti mogu uživati u svim vrstama masaža i spa usluga.
Uz hotel se nalaze bazen, tereni za tenis i stolni tenis, mini nogomet i odbojku na pijesku te ugodna šetnica.
Uz doplatu se nude i sve vrste izleta po otoku i u okolicu, tečajevi penjanja, ronjenja i kajakinga.

Dvokrevetne sobe – Double Standard Room –suvremeno opremljene sobe , pružaju gostima vrhunsku ugodu. Smještene su u vilama koje gledaju na plažu i bazen. Savršene su da provedete nezaboravne trenutke sa svojom ljubavi.
Sobe imaju balkon/ terasu, klimatizirane su, opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, kuhalom za kavu odnosno čaj, kupaonicom sa kišnim tušem,sušilom za kosu i vrhunskom kozmetikom na biljnoj bazi. Wi-Fi je besplatan. Tip usluge je „All Inclusive“ što uključuje sve obroke, piće , kao i sve takse i doplate.

Šifra aranžmana: 152– 2016/PA/R