Petek ToursPetek Tours
Forgot password?

NEZABORAVNA ISTRA – MEDENI MJESEC U VRSARU

vrsar

NEZABORAVNA ISTRA – MEDENI MJESEC U VRSARU
Boravak za 2 osobe, na bazi polupansiona 7 dana / 6 noćenja u dvokrevetnoj sobi - već od 3.420,00 kn

Vrsar je slikoviti gradić na zapadnoj obali Istre, smješten na 54 m visokom brežuljku uz more, na samom ušću Limskog kanala. Bogata prošlost, koja seže sve do prethistorije, ostavila mu je mnoštvo vrijednih spomenika. Danas je najpoznatiji kao jedno od turističkih središta Istre, gdje se početak turističke sezone obilježava na blagdan Sv. Jurja, 23.travnja, slikovitim hodočašćem brodicama na otok Sv.Jurja. Dok boravite u Vrsaru, svakako posjetite Limski kanal i kušajte izvrsne školjke iz lokalnog uzgajališta, slikoviti Rovinj i Poreč – grad sa UNESCO-ve liste svjetske baštine.

Rovinj smatraju najromantičnijim mjestom na Mediteranu! Ovo je odredište svih onih koji žude za sentimentalnom atmosferom vremena koja su nepovratno prošla. Grad je svoj romantični život započeo na otoku čiji je skučeni prostor uvjetovao gradnju zbijenih kuća, uskih ulica i malenih trgova, još i danas nedirnutih modernim urbanizmom. S morske je strane grad zaštićen visokom stjenovitom obalom i zidovima kuća izgrađenim na liticama, a prema kopnu čvrstim bedemima. Gradom dominira barokna crkva Sv. Eufemije, sa čijeg 60 metara visokog tornja puca pogled na sivo –crvene krovove i dimnjake, ulice i trgove, luku i pristanište s brodovima i barkama, marinu s jahtama. Romantičan i tajanstven, ali isto tako i pun mogućnosti za nezaboravni provod, Rovinj postaje i ostaje grad u kojeg se poželiš vratiti.

Poreč – grad star gotovo 2000 godina, smješten u uvali malog poluotoka, kojeg s mora čuva i brani romantični otočić Sveti Nikola, danas je jedan od turistički najrazvijenijih središta Hrvatske. Diči se jedinstvenom romaničkom bazilikom Sv.Eufrazija, koja je smještena na UNESCO-v popis svjetske baštine. Prošetajte romantičnom Decumanom, odlično sačuvanom staro-rimskom ulicom ili uživajte u šetnji prekrasnom porečkom šetnicom uz more, sve do luksuznih hotela u predgrađu….

hotel_pineta_vrsarHotel Pineta*** smješten je na brežuljku u neposrednoj blizini plaže, gradske rive i središta Vrsara, u borovoj šumi – parku. Prilagođen je cjelogodišnjem poslovanju: svi hotelski prostori imaju klimatizaciju i grijanje, a na raspolaganju je i internetski kutak, WIFI bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela.

Gostima je na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen te ugodna spa zona s turskom kupelji i mogućnosšću masaže.
U glavnom restaurantu, a la carte restaurantu, taverni , Piano baru i barovima poslužuju se vrhunski obroci i birna pića. Hotel okružuju uređene šetnice i staze.

Dvokrevetne sobe – Double Basic Room –suvremene sobe , opremljene su on-suite kupaonicom sa sušilom za kosu, klimom, telefonom, mini-barom i SAT TV-om.
Boravak za 2 osobe, na bazi polupansiona 7 dana / 6 noćenja u dvokrevetnoj sobi – već od 3.420,00 kn

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
gotovinom,
karticama u jednokratnom iznosu ili na rate,
uplatom na žiro račun.

Šifra aranžmana: 153– 2016/PA/R