Petek ToursPetek Tours
Forgot password?

MEDENI MJESEC ROMANTIČNA OPATIJA

opatija

ROMANTIČNA OPATIJA
Boravak za 2 osobe, na bazi noćenja s doručkom 4 dana / 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi - već od 3.705,00 kn

OPATIJA elegantna turistička destinacija ,često nazivana i biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom od 170 godina. Smještena uz rub Mediterana, na obali Kvarnerskog zaljeva i padinama planine Učke koje se blago spuštaju prema moru, Opatija svojim klimatskim karakteristikama, prekrasnom arhitekturom, kvalitetnim hotelima, prekrasnim njegovanim parkovima i šetnicama pruža mogućnosti za ugodan boravak tijekom cijele godine.
Prvi je čari Opatije otkrio riječki patricij Iginio Scarpa, sagradivši ovdje 1844. godine svoj ljetnikovac koji je nazvao Villa Angiolina po svojoj preminuloj supruzi, čime je otvoren put razvoju turizma.

Građena na prijelazu 19. u 20. stoljeće, do danas je zadržala sklad s prirodom. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungomare 12 km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u kojima uživaju brojni gosti.

S obzirom na relativnu stalnost temperatura (zimski prosjek 7,0 C, ljeti 21,9 C), visoki zračni pritisak i stalno strujanje zraka, podneblje Opatije je umirujuće i okrepljujuće. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim stjecištem turista u svako godišnje doba.

Hotel Agava **** smješten je u posebnom ambijentu prekrasne povijesne vile u neposrednoj blizini parka Angiolina s predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Boravak u ovom hotelu pružit će svakom novopečenom bračnom paru posebnu romantiku.

Romantični paket uključuje: Smještaj u romantičnoj sobi s balkonom s pogledom na more.

Prilikom dolaska u sobi ćete naći:
Ružine latice
Buket cvijeća
Ogrtač, papuče
VIP set kozmetike,
Pjenušac Misal Milenij Exclusive
Rezano voće i 6 pralina
Poslužit ćemo vam romantičnu večeru na balkonu sobe sa pogledom na more uz svijeće. Osobna preporuka i dogovor sa voditeljem restorana i šefom kuhinje. Menu se sastoji od 4 slijeda (riblji ili mesni). Aperitivni koktel u sklopu menu-a.
Doručak poslužen u sobi.
Neograničeno korištenje bazena u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta****. Neograničen boravak na plaži „Royal Beach“. Uključene ležaljke za 2 osobe.
Romantična masaža…

Smještaj: Standard dvokrevetna soba, morska strana- suvremene sobe , opremljene su on-suite kupaonicom sa sušilom za kosu, klimom, telefonom, mini-barom i SAT TV-om.Imaju balkon na morsku stranu.

Boravak za 2 osobe, na bazi noćenja s doručkom 4 dana / 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi – već od 3.705,00 kn

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
gotovinom,
karticama u jednokratnom iznosu ili na rate,
uplatom na žiro račun.

Šifra aranžmana: 158– 2016/PA/R