Petek ToursPetek Tours
Forgot password?

DALMACIJA U MOM OKU – MEDENI MJESEC U TROGIRU

trogir

DALMACIJA U MOM OKU – MEDENI MJESEC U TROGIRU
Boravak za 2 osobe, na bazi polupansiona 7 dana / 6 noćenja u dvokrevetnoj sobi - već od 3.560,00 kn

Trogir, sinonim za romantičnu, toplu i raspjevanu Dalmaciju, jedan je od najbolje sačuvanih romaničko – gotičkih utvrđenih gradova Europe. Smješten u srednjoj Dalmaciji, samo 25 km daleko od Splita, ugnjezdio se u Trogirskom kanalu, pola na kopnu a pola na otoku Čiovu. Jezgru mu čine dvorac i kula opasani obrambenim zidinama, a posjetitelje oduševljava katedralom, povjesnim spomenicima i umjetničkim zbirkama s brojnim remek djelima. Predivan u svako doba godine, najbolje ga je ipak posjetiti u proljeće ili ranu jesen, kad se mirno može uživati u toplini uskih kamenih ulica i romantičnim šetnjama brojnim plažama i uvalama u okolici. Nedaleko od Trogira, na koji se naslanja, smjestio se Seget, malo ribarsko mjesto s dugom turističkom tradicijom i čarobnim pješčanim plažama.

Šibenik,  stari hrvatski grad, nalazi se u slikovitom, razvedenom zaljevu, najzaštićenijoj prirodnoj luci Jadrana, u koji utječe Krke, najljepša hrvatska kraška rijeka. Panoramom grada dominira tvrđava Sv. Mihovila. Ponosni simbol Šibenika je jedinstvena katedrala sv. Jakova, remek djelo Jurja Dalmatinca, koju su gotovo cijelo stoljeće gradili vrijedni majstori klesari iz okolice grada, a čiju su gradnju u cjelosti financirali složni šibenski građani.

Split, 17 stoljeća stara, veličanstvena arhitektonska kulisa u čijem je središtu Dioklecijanova palača oko koje se razvio grad, od 1979.godine nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Split je jedinstveni primjer stare gradske jezgre i spomenika koji i dalje živi i u kojem se živi. Osim žive povijesti, Split svojim gostima nudi živahnu Rivu na kojoj je obavezno popiti kavu u nekom od mnogobrojnih kafića i veličanstveni, šumoviti i hladoviti Marijan, koji nudi odmor od ljetnih žega.
Hotel Medena***, Seget Donji, okružen je prekrasnom borovom šumom, 2 km udaljen od Segeta a 4 km od Trogira. Prekrasnom šetnicom uz more možete od hotela Medena prošetati do centra Segeta. Hotel je prilagođen cjelogodišnjem poslovanju, svi prostori imaju i klimatizaciju i grijanje. Doručak i večera poslužuju se kao bogati hladno-topli buffet stol. Plaža je djelomično betonirana, stjenovita i šljunčana.

Hotelski sadržaji:
restoran, pizzeria, kavana, grill restoran na otvorenom, dalmatinska konoba, noćni bar
frizerski salon, kozmetički salon, fitness centar s cjelodnevnom animacijom za odrasle i djecu
parkiralište , suvenirnica – kiosk , supermarket,
stolni tenis, mini golf, 6 teniskih terena, polivalentna igrališta za mali nogomet, odbojku, košarku, odbojka na pijesku,
škola tenisa, program animacije u sezoni za odrasle (aquaaerobic, jogging…) i mini club za djecu,
vodeni tobogan

Dvokrevetne superior sobe- suvremene sobe , opremljene su on-suite kupaonicom sa sušilom za kosu, klimom, telefonom, mini-barom i SAT TV-om.Imaju balkon na morsku stranu.
Boravak za 2 osobe, na bazi polupansiona 7 dana / 6 noćenja u dvokrevetnoj sobi – već od 3.560,00 kn

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
gotovinom,
karticama u jednokratnom iznosu ili na rate,
uplatom na žiro račun.

Šifra aranžmana: 154– 2016/PA/R